Hva sier kundene våre?

Om Rødkløverekstraktet?

Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Etter 6 dager var hetetoktene mine helt borte … 🙂
Dette kan jeg bare anbefale – det hjelper!

Kirsten Havn Andersen

Jeg merket effekten allerede etter første dag, og den har vært der siden. Jeg har nå tatt fermentert rødkløverekstrakt i 6 måneder. Jeg er kjempetilfreds og kan bare
anbefale det til andre 🙂

Lene Møller

Etter 5 uker har jeg opplevd effekten av rødkløverekstrakten. Jeg er bare glad for at jeg ikke ga opp. Jeg lider ikke lenger av invalidiserende daglige hetetokter, og heller ikke om natten 🙂

Tina Larsen

Det virker 🙂 Hetetoktene mine om natten er borte,
men æsj … Det smaker ikke godt.

Kirsten Munk Rasmussen

Det virker fra første dag. Jeg har hatt hetetokter 12 ganger om natten, men etter 60 ml morgen og kveld så er det vekk. Etter ti år har jeg fått et nytt liv. Hurra! 🙂 🙂 🙂

Yvonne Willumsen

Startet med rødkløverekstrakt den 21. september. De første 6 dagene skjedde det ikke noe … den 6. dagen var natten dobbelt så varm som ellers! Men fra da av har det bare gått fremover. De siste to nettene har jeg ikke våknet i det hele tatt, og de siste to dagene har jeg bare hatt noen få, milde hetetokter. Nå i dag har jeg ikke hatt et eneste hetetokt. Jeg hadde spesielt voldsomme hetetokter og svetteanfall, og våknet ca. 6–8 ganger om natten badet i svette…….så TUSEN TAKK !!!

Charlotte Iano Julse

Om Løvetannekstraktet?

Allerede etter 3–4 måneder med fermentert løvetannekstrakt fra Herrens Mark merket jeg store forbedringer. Jeg hadde mindre vondt i kroppen, og smertene i hender og fingerledd forsvant gradvis. Har nå vært helt smertefri i mer enn 12 år, fantastisk og jeg har ingen bivirkninger.

Bo Asbo Frederiksen

Løvetannekstrakten er helt topp! Jeg har fått mye bedre fordøyelse og mer energi i hverdagen
– dette kan jeg bare anbefale! 🙂

Alex Bühler

Hva sier kundene våre?

Om Rødkløverektraktet?

Om Løvetannekstraktet?