Retningslinjer for personvern

 

Introduksjon
Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet på nettstedet og til å identifisere deg som bruker. Hvis du ikke vil at disse opplysningene skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine og unngå videre bruk av nettstedet.

Informasjonskapsler
Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies»). Dette er en tekstfil som lagres på enheten din for å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, innhente statistikk m.m. Filen kan ikke inneholde skadelig programvare som for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Du finner informasjon om hvordan du gjør dette her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du blokkerer eller sletter informasjonskapsler, kan det føre til at annonsene du ser blir mindre relevante for deg, og at de vises hyppigere. Du kan dessuten risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, og det er mulig at du ikke får tilgang til alt innholdet.

 

Behandling av personopplysninger om deg i henhold til den danske persondatalovens §28

Generelt
Personopplysninger er alle typer informasjoner som kan knyttes til deg som enkeltperson. Når du kontakter oss på e-post, besøker nettstedet vårt eller handler i nettbutikken vår, samler vi inn og behandler en rekke personopplysninger om deg. Dette skjer blant annet ved vanlig tilgang til innhold, ved påmelding til nyhetsbrevet vårt, når du deltar i konkurranser eller undersøkelser, bruker øvrige tjenester eller foretar innkjøp via nettstedet.

Vi samler inn og behandler følgene typer av opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger vedrørende datamaskinen, nettbrettet eller mobilen du bruker, IP-adressen din, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på. I henhold til hva du selv gir samtykke til og taster inn – vanligvis i forbindelse med kjøp av produkter – behandler vi dessuten: Navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og betalingsopplysninger.

Sikkerhet
Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre at opplysningene dine, enten ved et uhell eller på ulovlig måte, blir slettet, publisert, tapt, forringet eller blir tilgjengelig for uvedkommende, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med gjeldende lovgivning.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, registrere eventuelle kjøp og betalinger, kommunisere med deg samt til å levere eventuelle tjenester du har bedt om, som f.eks. å sende deg et nyhetsbrev eller produkter. I tillegg bruker vi opplysningene til å optimere tjenestene våre og innholdet vårt.

Vi bruker samtykket ditt som behandlingsgrunnlag for videre behandling av personopplysningene dine.

Lagringsperiode
Opplysningene lagres så lenge det er tillatt i henhold til gjeldende lovgivning, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Lagringsperioden avhenger av hva slags opplysning det dreier seg om, og hvorfor den er lagret. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for sletting av informasjon.

Utlevering av opplysninger
Data om hvordan du bruker nettstedet, hva slags annonser du mottar og eventuelt klikker på, den geografiske plasseringen din, kjønn og alderssegment osv. deles med tredjeparter i den utstrekning disse opplysningene er kjent.

Vi bruker i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse tredjepartene behandler utelukkende opplysningene på våre vegne og har ikke tillatelse til å bruke dem til egne formål.
Personopplysninger som navn og e-postadresse blir kun videreformidlet hvis du har gitt samtykke til dette. Vi bruker kun databehandlere i EU, eller i land som kan gi personopplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager
I henhold til den danske persondatalovens §31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 og 39 har du har rett til å: bli informert om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, protestere mot at opplysningene brukes, tilbakekalle samtykket du har gitt til behandling av personopplysningene dine samt slette eller rette personopplysningene dine dersom de inneholder feil.  Henvendelser om dette kan sendes til: info@herrens-mark.dk. I visse tilfeller har du dessuten rett til å motta personopplysningene dine i et strukturert, standardisert og maskinlesbart format og å få overført disse personopplysningene fra en dataansvarlig til en annen. Hvis du vil klage på vår behandling av personopplysningene dine, kan du også kontakte  Datatilsynet. www.datatilsynet.dk

Tilbaketrekking av samtykke
Hvis du ikke lenger vil at Herrens Mark skal behandle personopplysningene som er nødvendig for at vi skal kunne administrere tilknytningen din til Herrens Mark, og for at du skal kunne samarbeide med oss, motta varer fra oss, eller på annen måte kommunisere med oss om spørsmål i forbindelse med Herrens Mark, kan det bety at du ikke kan opprettholde tilknytningen til oss eller at samarbeidet vårt må opphøre.

Hvis du ikke vil at Herrens Mark skal behandle personopplysningene dine i forbindelse med stillingssøknader eller mens du er ansatt hos oss, kan dette innebære at søknaden din om ansettelse ikke blir behandlet eller at ansettelsesforholdet ditt må avsluttes.

Utgiver
Nettstedet eies og publiseres av:

Herrens Mark ApS
Org.nr.: 35032398
Assensvej 17
5580 Nørre Åby
Telefon: +45 64 78 10 52
E-post: info@herrens-mark.dk