Livet på
Herrens Mark
På Herrens Mark summer det av liv året rundt. I tillegg til de fast ansatte medarbeiderne i bedriften, hvorav to bor i egen leilighet på gården, driver Michaels ektefelle – Helle Wullf Hansen – sin egen praksis som kraniosakralterapeut og bevegelsespedagog her.
Michael har jobbet som økologisk grønnsaksdyrker siden 1989, og i 2010 overtok han produksjonen til det som den gang het Fynsk Mælkebøttesaft, men som siden har gått under navnet REGOPUR, fermentert løvetannekstrakt fra Herrens Mark. Navneskiftet var forbundet med en omlegging av produksjonen som var helt i tråd med Michaels mangeårige forkjærlighet for sammenhengen mellom natur, kropp og psyke og interesse for hvordan det vi spiser og drikker påvirker oss. I 2013 utvidet Herrens Mark med REGOMEO, fermentert rødkløverekstrakt, og i 2020 REGOROS, fermentert rødkløverekstrakt og hele produksjonen er i dag viet til kosttilskudd og ekstrakter.


Historien
Herrens Mark står på skuldrene til Martin Lægteskovs oppfinnelse, Fynsk Mælkebøttesaft, som i dag bærer navnet REGOPUR, fermentert løvetannekstrakt fra Herrens Mark.
Denne oppfinnelsen så dagens lys som et resultat av at Martin Lægteskov slet med dårlig helse etter en arbeidsulykke. Han ble anbefalt å prøve løvetann, og begynte derfor å spise og presse saft av løvetannplanter. Det syntes å hjelpe, og snart begynte ryktene om virkningen av løvetannplantene å gå. Etter hvert ble saften satt i produksjon, og Martin Lægteskov ble berømt som «Den kloke mann i Assens».
Han innså snart at han ikke klarte å dekke etterspørselen etter løvetannekstrakt alene, og han inngikk derfor samarbeid med familien Brandt. De fremstilte Fynsk Mælkebøtteekstrakt på gården Nakkelund nord for Assens fra 1965 til 2010. I 2010 overtok Michael Mohr Jensen produksjonen.